Sajó-Bódva Völgye és Környéke
Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás

3700 Kazincbarcika, Eszperantó tér 2.
Telefon/fax: +36 48 312 797

A Sajó-Bódva völgye Hulladékgazdálkodási Társulás rajzpályázatának eredményhirdetése

A verseny célja az volt, hogy a kisiskolás korosztályok számára egy újabb lehetőséget biztosítson a hulladékgazdálkodás, fogyasztói szokások témakörökben szerzett ismereteik megjelenítésére. A beérkezett pályaműveket a plakátterv kiértékelésével megegyezően zsűrizték. A kiválasztott rajzokból vándorkiállítás készül, valamint felhasználásra kerülnek a hulladékgazdálkodási portál fejlesztésében is. A győztes rajz lesz a következő évi általános iskolai órarend háttérrajza is. A pályázatra a Sajó-Bódva völgye alsó tagozatos általános iskolásai (6-11 éves korig) jelentkezhettek április 18-ig.

Az eredményhirdetésre 2005.04.22.  a Föld Napján került sor a kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolában, ahol ezt követően a gyerekek a szelektív hulladékgyűjtést bemutató játékokkal játszhattak. A díjakat a zsűri elnöke adta át.

A díjazottak és nyereményeik:

1.helyezés: Kovács Liliána 4. c (Árpád fejedelem – Újvárosi Általános Iskola Kazincbarcika, felkészítő tanára: Bodnár Béláné). Nyereménye: tollasütő labdákkal. A díjazott alkotás.

2.helyezés: Lesinszki Lukács 3. osztályos (Felsőnyárádi Általános Iskola). Nyereménye: kosárlabda gyűrűvel. A díjazott alkotás.

3.helyezés: Mészáros Attila 2. osztályos (Bódvaszilasi Általános Iskola). Nyereménye: könyvcsomag. A díjazott alkotás.

Gratulálunk a díjazottaknak!

 

Képek a rendezvényről

PR-kampány projektirányító: