Sajó-Bódva Völgye és Környéke
Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás

3700 Kazincbarcika, Eszperantó tér 2.
Telefon/fax: +36 48 312 797

A projekt tevékenységei

 

A beruházás teljes megvalósítása több "alprojekt" keretében zajlik, és a munkálatokba bekapcsolódó valamennyi céget pályázat útján választják/választották ki. A legfontosabb tenderek:

  • 1. számú építési tender:

A projekt részeként már megkezdődött a Sajókaza határában lévő hulladéklerakó kivitelezése, amely - a hulladéklerakó építése mellett - magába foglalja a hulladéklerakót kiszolgáló létesítmények földmunkáit is. A tender értékelése 2004. február 23-26-ig zajlott Kazincbarcikán, nyertese a Hoffmann-Geohidroterv konzorcium. Az építkezés költsége 4,5 millió Euró. A hulladéklerakó kialakítása már javában zajlik (képek az építkezésről). Bővebben...

  • 2. számú építési tender

A Szuhakálló-Múcsony közötti elkerülő út építése. Hulladékudvarok létesítése a következő településeken: Kazincbarcika (2 db), Edelény, Putnok, Szendrő, Ózd, Szikszó, Nyékládháza. Hulladékátrakó állomás építése Ózdon. A tender kiírása a hatósági engedélyek folyamatban lévő beszerzése után válik esedékessé.

  • 3. számú építési tender

A sajókazai regionális hulladéklerakó területén létesítendő hulladékválogató mű, komposztáló telep és építési törmelék feldolgozó kialakítását, valamint csurgalékvíz-tisztító berendezés telepítését az Alterra Kft. végzi. A megvalósítás költsége közel 4,5 millió Euró, befejezésere várhatóan 2006. áprilisban lesz. Bővebben...

  • Mérnök tender

A tender győztes UTIBER Kft. felügyeli a projekt teljes megvalósítási folyamatát és ellenőrzi a szakszerű folyamatokat.

  • PR-tender

Az úgynevezett PR-tender értékelését 2004 április 26-án tartották Kazincbarcikán, a győztes cég a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány Logisztikai és Gyártástechnikai Intézete (BAY-LOGI) lett. A megbízás összege 184 ezer Euró.

  • Beszerzési tender

A tender tartalmazza a hulladékgazdálkodási rendszer működéséhez szükséges gépek, eszközök beszerzését, úgymint húlladékgyűjtő, szállító, tömörítő célgépek és hulladékgyűjtő edényzetek. A tender nyertese a M-U-T Hungária Kft.

  • Rekultivációs tender

Az aggteleki, edelényi, kazincbarcikai, ózdi és szikszói környezetszennyező szeméttelepek rekultivációjának tendere előkészítés alatt van.

 

PR-kampány projektirányító: