Sajó-Bódva Völgye és Környéke
Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás

3700 Kazincbarcika, Eszperantó tér 2.
Telefon/fax: +36 48 312 797

Hulladékos totó 2. forduló

Kedves Pályázók!

Túl vagyunk a három részből álló totójáték második fordulóján. Ismét sok jó megfejtés érkezett, amit ezúton is köszönünk.

A második forduló helyes megoldása a következő:

X, 1, 1, 1, 2, X, X, 1, 1, X, 2, 1, 2, X

A második forduló kiegészítő feladata volt a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítését célzó plakáttervek készítése. Nagyon sok színvonalas és szép pályázat érkezett, így a zsűrinek  bőven akadt dolga.

Ennek alapján a második forduló győztesei (alsósok és a felsősök kategóriában) és nyertes plakátterveik ("plakátterv"-re kattintva új ablakban nyílik meg):

-      Móra Ferenc Általános Iskola, Serényfalva, 4. osztály (plakátterv)

- Herman Ottó Általános Iskola, Kazincbarcika, 7/b. osztály "Zöldikék" (plakátterv)

Jelenlegi állás

Összesítésben, két fordulót követően az alsósok között sűrű az élboly, jelenleg 40 ponttal holtversenyben a kazincbarcikai Herman Ottó Általános Iskola, az ózdi Újváros Téri Általános Iskola, valamint a serényfalvai Móra Ferenc Általános Iskola csapatai vezetnek.

A felsősöknél is hasonlóan tömör a mezőny, bár ott főleg a második helyen alakult ki több csapat közt holtverseny, őket mindössze 1 ponttal megelőzve, 40 ponttal  a kazincbarcikai Herman Ottó Általános Iskola "Zöldikék" nevű csapata vezet.

Ezek az eredmények amint tudjátok csak részeredmények, hiszen még 1 forduló vár rátok, ahol bizonyíthattok és még mindenkinek van esélye a fődíj elnyerésére.

A verseny állása két fordulót követően, régiókra lebontva itt olvasható (a táblázatok helyes megjelenítéséhez Internet Explorer böngésző javasolt):

Edelény

Kazincbarcika

Miskolc

Ózd

PR-kampány projektirányító: